Key visual of Pizza Maffia
maimovie

Pizza Maffia

2011-02-17 | Drama
1,096 AI "Keytalks" from People:

Click "Keytalk" you liked to discover Movies of you taste

Pizza maffia vertelt het verhaal van Ibrahim en zijn neef Illias. Iedereen kent ze als Bram en Haas, de twee snelste koeriers van pizzeria Novara. De twee jongens zijn onafscheidelijk. Elke avond racen ze op hun scooter door de stad en halen de bruutste stunts uit om als eerste bij de klant te zijn. De pizzeria is eigendom van Brams vader, maar sinds hij met een hernia thuis zit, runt oom Faris de tent. Faris, de vader van Haas, is een geboren pizzabakker en de bestellingen vliegen dan ook de deur uit. Toch blijken de inkomsten tegen te vallen. De vader van Bram verdenkt zijn broer ervan dat hij geld achterhoudt. Als hij hem hiermee confronteert, ontstaat er een heftige ruzie en Faris vertrekt. Tot op het bot gekrenkt begint de trotse Faris vervolgens zijn eigen pizzeria, aan de overkant van het plein. Binnen no-time breekt er tussen de twee pizzeria?s een ware pizza-oorlog uit, waarin alles en iedereen wordt meegesleept.

Streaming Services

Ratings

5
-
-

People's review rating

Positive 37%
Negative 63%

Editing & Writing Analysis with Trailer

Trailer from Pizza Maffia

What people actually say about
icon Editing & icon Writing

“Key Talks” from People

  • Ranked #31,307 / 38,456 Movies

  • Ranked #33,577 / 84,525 Movies

  • Ranked #36,500 / 47,276 Movies

1,096 Movie prompts Related to Pizza Maffia

Maimovie AI learns movie taste from social media, search keywords, and other diverse crowd data. As a result, our AI has characterized this movie with the following movie tastes:

Cast

Acting & Cast

Character

View Live Cast Profile

Visual & Sound Taste from Video

What people actually say about
icon Visual & icon Sound

“Key Talks” from People

  • Ranked #45,920 / 66,174 Movies

  • Ranked #51,321 / 78,339 Movies

  • Ranked #52,146 / 62,810 Movies

Concept & Idea Taste from Photo

Photo from Pizza Maffia

Pizza Maffia photo 1

What people actually say about
icon Concept & icon Idea

“Key Talks” from People

  • Ranked #22,365 / 31,019 Movies

  • Ranked #33,729 / 44,904 Movies

  • Ranked #34,165 / 42,938 Movies

Search Keywords

Touch to Google the following Keywords:

Top 20 Movies Similar to Pizza Maffia

Movies Similar to Pizza Maffia

Pizza Maffia FAQ

On June 11, 2024, there were 1096 public reaction to Pizza Maffia including Family Drama, like Scarface, with cockney accent, alternate history, like The Godfather.
The director of Pizza Maffia is Tim Oliehoek.
Pizza maffia vertelt het verhaal van Ibrahim en zijn neef Illias. Iedereen kent ze als Bram en Haas, de twee snelste koeriers van pizzeria Novara. De twee jongens zijn onafscheidelijk. Elke avond racen ze op hun scooter door de stad en halen de bruutste stunts uit om als eerste bij de klant te zijn. De pizzeria is eigendom van Brams vader, maar sinds hij met een hernia thuis zit, runt oom Faris de tent. Faris, de vader van Haas, is een geboren pizzabakker en de bestellingen vliegen dan ook de deur uit. Toch blijken de inkomsten tegen te vallen. De vader van Bram verdenkt zijn broer ervan dat hij geld achterhoudt. Als hij hem hiermee confronteert, ontstaat er een heftige ruzie en Faris vertrekt. Tot op het bot gekrenkt begint de trotse Faris vervolgens zijn eigen pizzeria, aan de overkant van het plein. Binnen no-time breekt er tussen de twee pizzeria?s een ware pizza-oorlog uit, waarin alles en iedereen wordt meegesleept..
The genre of Pizza Maffia is Drama.
The production budget of Pizza Maffia was 2,000,000 USD.
On June 11, 2024, the IMDB rating of Pizza Maffia is 5.0/10, Rotten Tomato rating is 0/100, Metacritic rating is 0/100, TMDB rating is 5.0/10.
The runtime of Pizza Maffia is 85 minutes.
The casts of Pizza Maffia are Sallie Harmsen starring as Alice, Mamoun Elyounoussi starring as Haas, Iliass Ojja starring as Bram, Ismael El Tarhabi starring as Raffie, Sabri Saad El-Hamus starring as , Michael John Fedun starring as Man at Funeral.