Key visual of Zoop in Afrika
maimovie

Zoop in Afrika

2005-07-14 | Action / Adventure
1,823 AI "Keytalks" from People:

Click "Keytalk" you liked to discover Movies of you taste

Het is het einde van het schooljaar, ook voor de rangers van de dierentuin. Maar...niet voor lang: de rangers gaan via een uitwisselingsprogramma naar het kleurrijke Afrika. Ze mogen meehelpen in het Wildpark, om bedreigde diersoorten te verzorgen en te beschermen. Als hun vliegtuig neerstort stranden ze midden in de rimboe. Zonder telefoon, voedsel of hulp. Ze zijn overgeleverd aan de wetten van de natuur. Al snel merken de rangers dat het in de natuur heel anders aan toe gaat dan in de dierentuin. Maar niet alleen het Afrikaanse Wild-leven, ook de directeur van het Wildpark blijkt donkere kanten te hebben. In de hoop gevonden te worden, besluiten de rangers zich te splitsen in twee groepen. Als tot overmaat van ramp Bionda ineens verdwijnt, neemt hun Afrikaanse reis een totaal andere wending. De rangers kunnen alleen op elkaar vertrouwen. In Afrika beleven ze het avontuur van hun leven.

Streaming Services

Ratings

5.2
-
-

People's review rating

Positive 79%
Negative 21%

1,823 Movie prompts Related to Zoop in Afrika

Maimovie AI learns movie taste from social media, search keywords, and other diverse crowd data. As a result, our AI has characterized this movie with the following movie tastes:

Cast

Acting & Cast

Character

View Live Cast Profile

Visual & Sound Taste from Video

What people actually say about
icon Visual & icon Sound

“Key Talks” from People

  • Ranked #2,828 / 6,820 Movies

  • Ranked #11,905 / 28,305 Movies

  • Ranked #12,184 / 145,072 Movies

Concept & Idea Taste from Photo

Photo from Zoop in Afrika

Zoop in Afrika photo 1
Zoop in Afrika photo 2
Zoop in Afrika photo 3

What people actually say about
icon Concept & icon Idea

“Key Talks” from People

  • Ranked #7,016 / 8,431 Movies

  • Ranked #8,737 / 48,565 Movies

  • Ranked #10,168 / 70,342 Movies

Search Keywords

Touch to Google the following Keywords:

Top 20 Movies Similar to Zoop in Afrika

Movies Similar to Zoop in Afrika

Zoop in Afrika FAQ

The runtime of Zoop in Afrika is 85 minutes.
On September 27, 2024, the IMDB rating of Zoop in Afrika is 5.2/10, Rotten Tomato rating is 0/100, Metacritic rating is 0/100, TMDB rating is 5.0/10.
The genre of Zoop in Afrika is Action,Adventure,Family.
Het is het einde van het schooljaar, ook voor de rangers van de dierentuin. Maar...niet voor lang: de rangers gaan via een uitwisselingsprogramma naar het kleurrijke Afrika. Ze mogen meehelpen in het Wildpark, om bedreigde diersoorten te verzorgen en te beschermen. Als hun vliegtuig neerstort stranden ze midden in de rimboe. Zonder telefoon, voedsel of hulp. Ze zijn overgeleverd aan de wetten van de natuur. Al snel merken de rangers dat het in de natuur heel anders aan toe gaat dan in de dierentuin. Maar niet alleen het Afrikaanse Wild-leven, ook de directeur van het Wildpark blijkt donkere kanten te hebben. In de hoop gevonden te worden, besluiten de rangers zich te splitsen in twee groepen. Als tot overmaat van ramp Bionda ineens verdwijnt, neemt hun Afrikaanse reis een totaal andere wending. De rangers kunnen alleen op elkaar vertrouwen. In Afrika beleven ze het avontuur van hun leven..
The casts of Zoop in Afrika are Juliette van Ardenne starring as Sira Schilt, Patrick Martens starring as Mike Bosboom, Vivienne van den Assem starring as Elise Pardoel, Nicolette van Dam starring as Bionda Kroonenberg, Monique van der Werff starring as Taffie Arends, Ewout Genemans starring as Bastiaan van Diemen.
The director of Zoop in Afrika is Johan Nijenhuis.
The release date of Zoop in Afrika is July 14, 2005.