Key visual of Behzat Ç.: An Ankara Policeman 2
maimovie_tv

Behzat Ç.: An Ankara Policeman 2

2011-11-13 | Drama,War & Politics,Action & Adventure | 31 episodes
Overview

5 Seasons

Episode

Episode 1 (2011)

Kızının katilini bulan Behzat Ç.'yi yeni dönemde de büyük sürprizler bekler.

Episode 1 poster

Episode 2 (2011)

Behzat Ç. sessizliğini bozar ama halisülasyonlardan kurtulamaz... Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Behzat Ç. resmi olarak görevine dönmemiştir. Ancak adliye binasının önünde suikasta uğrayan Murat Işık'ın katilini yakalamaya kararlıdır. Çünkü Tekin'in neden öldürüldüğünü bu sayede öğreneceğine inanıyordur. Suikast yerinde yapılan incelemede bir görgü tanığının olduğu öğrenilir. Behzat Ç. olayın peşine düşer. Diğer yandan Mogan Gölü'nde yaklaşık bir haftadır suda olduğu anlaşılan yaşlı bir erkek cesedi bulunur. Adamın üzerinden kimliği çıkmamıştır. Ekip maktulün kim olduğunu öğrenip katilini ararken bu cinayet Hayalet'in geçmişinde bir şeyleri hatırlamasına neden olacaktır

Episode 2 poster

Kesik Parmak (2011)

Cevdet, evinin posta kutusunda bir CD bulup Cinayet Büro'ya getirir. CD'de korkunç bir cinayetin görüntüleri vardır. Katil, bir adama önce işkence yapıyor, ardından da parmağını kesip öldürürüyor. Maktulün kimliğini bulmaya çalışan Cinayet Büro ekibi on beş yıl önce de benzer cinayetler işlendiğini fark ederler. Behzat Ç., Tahsin'in de önerisiyle emekliye ayrılmış olan eski Cinayet Büro başkomiseri Aziz'le konuşmaya karar verir. Savcı Esra, adliye binasına giderken takip edildiğini fark eder. Ardından gizemli bir ses telefonda Savcı Esra'ya önemli bir konuda konuşmak istediğini söyler. Telefon eden kişiye ulaşmaya çalışan Savcı Esra ile Behzat Ç.'nin karşısına hiç ummadıkları biri çıkacaktır.

Kesik Parmak poster

Yüzünü Arayan Kadın (2011)

Behzat Ç., kesik parmak cinayeti için yardım istediği Aziz'in parmağının neden kesildiğini anlayamamaktadır. Kendi parmağını kesen Aziz'in ise başka planları vardır. Aziz, katilin kendisi ile bir meselesi olduğunu söyleyerek soruşturmaya dahil olmaya çalışıyor. Bu sırada parmağı kesilerek öldürülen Ömer'in bir uyuşturucu çetesiyle bağlantısı olduğu bilgisine ulaşan cinayet büro elemanları, narkotik büro başkomiseri Suna ile beraber çalışmaya karar verirler. Şule hastaneye geri dönmek istememektedir. Hiçbir şeyden haberi olmayan Şevket de Şule'in Behzat Ç.'de kalması için ısrar eder. Şule'nin Behzat Ç.'nin evinde kalmaya başlaması Behzat Ç. ve Şule'nin hem birbirleriyle hem de geçmişleriyle hesaplaşmalarının başlangıcı olacaktır aynı zamanda.

Yüzünü Arayan Kadın poster

Kara'dır Şu Bahtım... (2011)

Şule tekrar Behzat Ç.'nin evine dönmüştür. Şule'nin eve dönüşü birbirleriyle hesaplaşmalarının başlangıcı olacaktır. Kesik Parmak cinayetini aydınlatmak için basılan evin boş çıkması cinayet büro ve narkotik büro arasında gerginlik yaratır. Operasyonun sonuçsuz kalmasından dolayı iki büro da birbirini suçlar. Diğer yandan Behzat Ç. göreve resmi olarak dönmüştür. Sokakta yaşayan bir kadınının cinayetini aydınlatmak için görevinin başına geçer. Herkesin Kara diye bildiği kadının gerçek adına dahi ulaşılamaz. Olayı aydınlatmaya çalışan cinayet büro elemanları Kara'nın cinayetinin altında başka işler yattığını görür ve sonuna kadar gitmeye karar verirler.

Kara'dır Şu Bahtım... poster

Cast

Photo

undefined photo 1